Zeeuws verkiezingsdebat in Terneuzen over kansen grensregio

Zeeuws verkiezingsdebat in Terneuzen over kansen grensregio

Zeeuwse lijsttrekkers gaan op vrijdagavond 15 maart met elkaar in debat tijdens een politiek café in Terneuzen. De discussie richt zich specifiek op de kansen voor Zeeland in de grensregio tussen Gent en Terneuzen. Het debat is in het kader van de verkiezingen voor Provinciale Staten.

Dertien partijen nemen deel aan het politiek café. Het debat spitst zich toe op stellingen die gaan over belangrijke onderwerpen voor de Kanaalzone. De thema's zijn onder meer: economie, arbeidsmarkt, duurzaamheid, verkeer, wonen, onderwijs en samenwerking. Jur de Haan is gespreksleider. Burgemeester Jan Lonink sluit de avond af.

Porgy en Bess

De locatie voor het politiek café is cultuurpodium Porgy en Bess aan de Noordstraat 52 in Terneuzen. Het debat begint om 20.00 uur en eindigt om 22.00 uur. De deur is open vanaf 19.00 uur. Toegang is gratis. De avond wordt georganiseerd door de gemeente Terneuzen met medewerking van het havenbedrijf North Sea Port.

Kanaalsprong

Het politiek café is een initiatief vanuit de gebiedsontwikkeling Kanaalsprong Terneuzen. De gemeente werkt via deze netwerkaanpak samen met alle betrokken partners aan de 'sprong' van het gebied Terneuzen-Gent. Het project richt zich op economische ontwikkelingen en het verder versterken van een aantrekkelijk woon- en leefklimaat. Lees meer hierover door op deze link te klikken

Wij nodigen u van harte uit om bij het debat aanwezig te zijn.